MBO 3e leerweg via BCIP

MBO 3e leerweg via BCIP

BCIP Opleidingen is de specialist in 3e leerweg. De 3e leerweg is een vorm van werken en leren. in het MBO. De student of leerling werkt in een bedrijf of instelling en gaat gemiddeld één dag in de week naar school. Voor bedrijven en instellingen biedt de BBL de mogelijkheid om aan vakbekwaam personeel te komen. Bovendien kunnen werkgevers die iemand via de BBL in dienst hebben jaarlijks een bijdrage in de kosten krijgen. BCIP Opleidingen biedt in elke regio in Nederland opleidingen aan in de 3e leerweg: in kleine groepen, in diverse vakgebieden.

BCIP opleidingen biedt een 3e lijns-leerweg en is een afwijkend traject. Niet 1 dag per week naar school maar op offerte basis bieden we maatwerk voor MBO 3e leerweg via BCIP. We geven de lessen eindtermgericht, zorgen dat je klaargestoomd wordt voor de examens en uiteindelijk je MBO diploma haalt.

Deelnemers ontvangen na afronding van de opleiding MBO 3e leerweg via BCIP een diploma in het vakgebied dat gekozen is; Horeca, beveiliger of anders.

Als er gekozen wordt voor een opleidingstraject via BCIP-opleidingen worden de lessen op locatie verzorgd en de examens worden op externe locaties in Nederland bij examencentra gevolgd.

Informeer naar de mogelijkheden.

Interesse? neem contact op met Dennis Coelingh, 0655127101,
of mail info@bcip-opleidingen.nl